Lyhytterapia

Varaa aika ›

Mitä on lyhytterapia?

Kognitiivinen lyhytterapia tarjoaa työkaluja ja tukea tästä hetkestä tulevaan.

Voit hakeutua lyhytterapiaan monenlaisista mieltä kuormittavista syistä. Kyseessä voi olla pienempi tai suurempi kriisi, lyhyen tai pidemmän aikaa jatkunut vaiva. Tällaisia ovat esimerkiksi masennus, ihmissuhteisiin liittyvät ongelmat ja ahdistukset.

Lyhytterapia pureutuu tähän hetkeen ja suuntaa tulevaan, ei niinkään menneisyytesi tapahtumiin. Terapiassa keskustelemme, miten ongelmat sinulla ilmenevät ja mitä voit tehdä niille nyt sekä tulevaisuudessa. Saat tukea, neuvoja, harjoituksia ja kotitehtäviä, joiden avulla opit ymmärtämään ja käsittelemään sinulle raskaita asioita, tuntemuksia sekä toimintatapoja. Tärkeää on, että olet motivoitunut työstämään tilannettasi. 

Tapaamiskertoja voi olla tarpeesi mukaan 4–20. Voit sitoutua tapaamisiin juuri sen ajan kuin haluat. Tuki- ja ohjaustapaamiset esimerkiksi Kela- tai viranomaisasionteihin liittyen ovat myös mahdollisia.

Hinta. Elokuuhun 2023 asti tapaamiskerrat puoleen hintaan, 50 min / 45 € (sis. alv). 

Ensimmäinen käynti ilmainen! Myös ajan peruutus 24 h sisällä veloituksetta.

Vastaanotto. Helsingissä tai etänä, et tarvitse lähetettä. Huomioithan, että kyseessä ei ole Kelan korvaama terapia. Terapiakäynneistä ei tehdä kirjauksia tietojärjestelmiin. 

Ota yhteyttä rohkeasti, jutellaan tilanteestasi!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika